Ulf Kristersson - Ny partiledare

Ulf Kristersson valdes enhälligt till partiordförande vid Moderaternas extra partistämma i Stockholm i söndags.

Kristersson höll sitt installationstal med tacksamhet och ödmjukhet men även med oro över Sveriges framtid. Sverige står inför ett flertal utmaningar som Kristersson förklarade sig vara hoppfull till att lösa med en alliansregering. “Hoppfullhet är bättre än hopplöshet. Det är nu dags att fokusera helt på de uppgifter vi har framför oss: att stärka Moderaterna i Alliansen, att stärka Alliansen i svensk politik och att stärka Sverige i världen.”

Om två veckor samlas partiet för arbetsstämma och då kommer ny politik att behandlas.

Representanter från länet som tillhör Västeråsmoderaterna var ombud Elisabeth Unell, Stephanie Bruksgård (MQ) och Victor Nilsson (MUF). Sedan deltog också Jessica Polfjärd, Hannes Kataja (ÖM) och Åsa Coenraads på stämman. På bilden syns även andre vice länsförbundssordförande Andreas Weiborn.

Tappade uppkopplingen